foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Головне меню

Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти

Протидія булінгу

Харчування

Дивитись фото

Переклад з англійської - Всесвітній день доброти є міжнародним святом 13 листопада. Він був запроваджений у 1998 році Всесвітнім рухом доброти, коаліцією неурядових організацій доброти націй. Спостерігається в багатьох країнах, включаючи Канаду, Австралію, Нігерію та Об'єднані Арабські Емірати. Сінгапур вперше відзначив цей день у 2009 році.

В нашому ліцеї, це свято вже стало традиційним. Класними керівниками проведені Години доброти на тему: «Як стати добрим!», учні 1-3  класів готували розмальовки до теми: «Велика радість – творити добро», челендж «Мої вчинки доброти», фотогалерея «З добром у серці».обити добрі справи можна цілими компаніями, разом із друзями, батьками. Так навіть цікавіше! Наприклад – посміхніться прохожому, обійміть батьків або друга, зробіть комплімент однокласнику, знайомому, або подаруйте квіти сусідці, зателефонуйте друзям і скажіть їм які вони чудові.

 Переведіть бабусю через дорогу, змайструйте і повісьте на вулиці годівницю для птахів, нагодуйте бездомне кошеня чи цуценя…

І цей список можна продовжувати довго. Адже з кожним таким, простим вчинком комусь краще, а значить – і більше доброти у світі. Добро – це універсальна мова, завдяки якій люди з різних куточків планети зможуть порозумітися одне з одним. Тож, творіть добро і ви неодмінно відчуєте вдячність того, хто цього справді потребує!

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net

Copyright © 2024 Полонський ліцей №3 імені М.Свінціцького Rights Reserved.