foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Головне меню

Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти

Протидія булінгу

Харчування

Дивитись фото

 26 жовтня у нашому навчальному закладі відбулися загальноліцейні батьківські збори.

Порядок денний:

  1. Про особливості організації освітнього процесу ліцею на період дії воєнного стану.
  2. Про підсумки навчальної діяльності учнів 2022-2023 н. р.
  3. Звіт голови батьківської ради ліцею та вибори нового складу батьківської ради.
  4. Звіт бухгалтера та голови контрольно-ревізійної комісії про надходження і витрати благодійних батьківських внесків.
  5. Правила поведінки з вибухонебезпечними    предметами та безпека життєдіяльності учасників освітнього процесу.  

Розпочав збори директор ліцею Корніюк Олександр Миколайович, прозвітував про функціонування навчального закладу у 2022-2023 навчальному році: проаналізував організацію освітнього процесу під час воєнного стану, а саме організацію навчального процесу у дві зміни зі змішаною формою навчання, зупинився на питаннях фінансово-господарської діяльності. Олександр Миколайович повідомив про волонтерську діяльність закладу освіти: плетіння маскувальних сіток, виготовлення маскувальних кікімор, за що отримали подяки від командира військової частини, ярмарок-розпродаж домашньої випічки 33 000 грн та 20 євро було передано отцю Андрію на придбання автівки для військових. У своєму виступі директор підкреслив, що навчально-виховний процес нашого ліцею має тенденцію до розвитку, діяльність адміністрації спрямована на вдосконалення навчально-виховного процесу та підвищення його ефективності, ліцей підтримує свій позитивний імідж, створюються умови для врахування і розвитку навчально-пізнавальних і професійних інтересів, здібностей, потреб учнів, значно покращилась ресурсна база, методична робота сприяє модернізації змісту навчально-виховного процесу, втіленню педагогічних інноваційних технологій, створено сприятливий психолого-педагогічний клімат.

Шкільний бухгалтер Приймак Л. А. прозвітувала про використання благодійних батьківських коштів, які контролюють члени контрольно-ревізійної комісії. Батькам було повідомлено, що батьківські кошти ставляться централізованою бухгалтерією на облік, про що комісія звітує на сайті у рубриці «Прозорість та інформаційна відкритість навчального закладу» вкладка «Інформація про використання публічних коштів». Там розміщено фінансовий звіт за 2022 рік.   

 Перед батьками виступив заступник ДСНС Демчук Роман Станіславович та проінструктував батьків про правила поведінки з вибухонебезпечними предметами та безпека життєдіяльності учасників освітнього процесу.

Голова батьківського  комітету Білоцерківська Н. М. прозвітувала про роботу батьківської ради ліцею та обрали новий склад батьківської ради.

Батьківські збори були насичені живими діалогами між батьками та адміністрацією ліцею. В кінці зборів директор ліцею привітав лідерів учнівського самоврядування з новими посадами: президентом самоврядування – Комар Софію 10 Б клас, Свенську Дарину 10 Б клас – І заступник, Москву Анастасію – ІІ заступник президента ліцею та вручив посвідчення з  побажаннями активної та плідної роботи на благо ліцею.

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net

Copyright © 2024 Полонський ліцей №3 імені М.Свінціцького Rights Reserved.