foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Головне меню

Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти

Протидія булінгу

Харчування

Дивитись фото

 Щороку 11 січня в світі відзначається Міжнародний день «Дякую »- свято, що було започатковане за ініціативи миротворчих спільнот.

Часто в поспіху ми забуваємо сказати це слово, а воно є надзвичайно потрібним. За допомогою «дякую» можна не лише висловити вдячність до всіх, хто робить наше життя кращим та щасливішим, але й продемонструвати свою вихованість та гарні манери. Одне щире «дякую» може змінити дуже багато – взаємини стають теплішими, а світ навкруги – добрішим. Тож коли, як не в цей день, від щирого серця подякувати рідним, друзям, сусідам та колегам і обов'язково захисникам і захисницям ЗСУ.

 Разом із класним керівником здобувачі освіти ліцею долучились до флешмобу « Дякую ЗСУ».  І саме в цей день ми ще раз хоче подякувати кожному воїну, який тримає наше небо, боронить нашу землю, звільняє від рашистської нечисті, хто своєю мужністю і незламністю всьому світу показав, що українці – нація нескорених.

Низький уклін за кожен клаптик звільненої від окупантів священної української землі.

Учні виготовили власні плакати, на яких від щирого серця дякували всім воїнам, які сьогодні боронять нашу державу від ненависного ворога. Малята із задоволенням малювали малюнки-асоціації, ретельно добираючи колір для такого важливого слова.

 Нехай таке просте слово "ДЯКУЮ" стає щоденною нормою нашого життя й надихає всіх українців єднати свої зусилля заради мирного життя й щирої вдячності один одному. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ “ДЯКУЮ” - YouTube

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net

Copyright © 2024 Полонський ліцей №3 імені М.Свінціцького Rights Reserved.