foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Головне меню

Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти

Протидія булінгу

Харчування

Дивитись фото

 Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

Серед Небесної Сотні  були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України -  від  сходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала  в собі народ усієї Соборної України.

У рамках вшанування вічної  пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії,  у Полонському ліцеї №3 ім. М. Свінціцького відбулася  Тиха акція  « Небесні янголи», тематичні уроки, присвячені пам'яті загиблих, під час Революції Гідності, інформаційні експрес-хвилинки Герої нашого часу”, виставка малюнків «Будь-якій війні скажемо: «Ні!», доєдналися до  акції «Янголи пам’яті».

Учні ліцею долучились до пішохідного марафону, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні та усіх загиблих у російсько-українській війні.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які брали та беруть участь у війні на сході нашої держав.

     Слава Україні! Героям слава!

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net

Copyright © 2024 Полонський ліцей №3 імені М.Свінціцького Rights Reserved.