foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Головне меню

Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти

Протидія булінгу

Харчування

Наказом МОН України затверджено план організації та проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту (НМТ).

НМТ 2024 міститиме чотири блоки завдань, три з яких — обов’язкові, а четвертий — на вибір вступника. Обов’язкові навчальні предмети — українська мова, математика, історія України, а на вибір — українська література, одна з іноземних мов (англійська, німецька, французька або іспанська), біологія, хімія, фізика та географія. Предмет, тестування з якого вступник / вступниця бажає пройти на вибір, він / вона має вказати під час реєстрації для участі в НМТ.

Модель проведення передбачає, що учасник /учасниця всі чотири предметних тести проходитиме в один день: два до перерви та два після неї. На виконання завдань кожного предметного тесту буде відведено по одній годині.

Тестування проходитиме під час основних і додаткових сесій:

  • основні:14 травня – 25 червня;
  • додаткові: 11–19 липня.

    Передбачено основний та додатковий періоди реєстрації учасникків. 

    Основний етапз 14 березня до 11 квітня включно.

    До 15 квітня зареєстрований учасник матиме змогу в персональному кабінеті внести зміни (змінити предмет на вибір на інший чи змінити населений пункт в Україні / за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ).

     Додатковий періодз 10 по 15 травня включно.

     матимуть змогу зареєструватися для проходження НМТ під час додаткових сесій особи, які не змогли цього зробити з поважних причин під час основного періоду реєстрації, та ті, хто реєструвався в основний період реєстрації, але їм було відмовлено в реєстрації. Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 19 травня.

    З 08 травня для зареєстрованих учасників основних сесій НМТ з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж додаткових сесій матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування з 8 липня

    Інформацію про результати основних сесій НМТ за шкалою 100–200 балів буде розміщено в персональних кабінетах учасників до 2 липня, додаткових сесій – до 26 липня.

    Ознайомитися з наказом МОН «Про організацію та проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту» від 22.02.2024 №222 можна за покликанням

Copyright © 2024 Полонський ліцей №3 імені М.Свінціцького Rights Reserved.